Het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit 2017 is afgesloten op het fraaie landgoed Ekenstein te Appingedam. De 157 deelnemers maakten er samen met de toeschouwers een mooie afsluiting van.

De loop in Appingedam startte onder druilerige weersomstandigheden maar tijdens de loop liet de zon zich ook nog verschillende keren zien. Samen met het op sommige plaatsen drassige parcours zorgde dit ervoor dat het een prachtige herfstloop werd.

Na afloop werden de prijzen voor de Rabo Ekensteinloop uitgereikt in 't Schathoes op het landgoed. De uitslagen kun je lezen via de onderstaande link. Ook de prijswinnaars van de jaarklassementen van de verschillende leeftijdsklassen werden bekendgemaakt. Overall-winnaar bij de heren is Maurice Smit uit Delfzijl. Hij vergaarde de maximale 140 punten over de vier beste lopen. Tonnie Knigge uit Onstwedde en stad-Groninger Karel Edens scoorden met beiden 135 punten een goede gedeelde tweede plaats. Bij de dames was het Elise Kool uit Loppersum die de meeste punten scoorde in het overall-klassement dames. Femke Veldman (Delfzijl) werd met 112 punten tweede voor Anneke Krijger uit Uithuizermeeden die als derde eindigde. De volledige uitslagen van het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit zijn te lezen via de link Seizoen 2017 bovenin het scherm.

Na afloop werden diverse organisatoren van het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit bedankt voor de door hun bewezen diensten. Van verschillende kanten kwamen complimenten voor de goede organisatie van de diverse lopen. Een teken dat het circuit op een goede manier bezig is. De organisatie ziet de deelnemers en toeschouwers graag terug in het seizoen 2018 en wenst iedereen een zonnige winter met hopelijk ook weer eens schaatsijs toe.

- uitslagen Rabo Ekensteinloop zaterdag 21 oktober 2017
- foto's Rabo Ekensteinloop zaterdag 21 oktober 2017, deel 1
- foto's Rabo Ekensteinloop zaterdag 21 oktober 2017, deel 2
- foto's Rabo Ekensteinloop zaterdag 21 oktober 2017


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com