Het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit beschikt sinds afgelopen zaterdag over een nieuw tijdregistratiesysteem. Het oude systeem was al negen jaar in gebruik en aan vervanging toe.

Voor de aanschaf van een nieuw systeem werd ruim de tijd genomen. Een zoektocht langs verschillende leveranciers leidde tot het nu in gebruik genomen systeem. Met het nieuwe tijdregistratiesysteem hopen de mensen van het timingteam de vele deelnemers aan de verschillende lopen en zichzelf weer jarenlang veel plezier te doen.

Na een uitvoerige uitleg door de leverancier werd het systeem aan de Stichting Ommelander Loopcircuit overgedragen. Het timingteam toonde zich zeer verheugd met het nieuwe systeem en ging er gelijk zelf mee aan het testen.


De aanschaf van het nieuwe tijdregistratiesysteem werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Loket Leefbaarheid Groningen en Kansrijk Groningen.

De eerste loop waarbij het nieuwe systeem gebruikt zal worden is de Hippolytusrun te Middelstum op woensdag 14 juni aanstaande.

 

 

 

  

  


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com