Afgelopen week werd in Ten Boer de overeenkomst getekend waarmee onafhankelijk financieel adviseur Huis & Hypotheek, met vestigingen in Appingedam, Delfzijl en Groningen, zich voor drie jaren als hoofdsponsor aan het Ommelander Loopcircuit heeft verbonden.


Bert ter Harkel, samen met Bert Schonewille eigenaar van het in 2003 opgerichte bedrijf, laat weten een goed gevoel te hebben over het Ommelander Loopcircuit.

“De organisatie van de lopen van het circuit is perfect en de sfeer is altijd gemoedelijk. Wij doen er graag aan mee. Ons bedrijf sponsorde al enkele lopen, zoals de Stadsloop te Appingedam en de Zeemijlenloop te Delfzijl.
Wij dragen de sport en initiatieven die daarvoor genomen worden in de regio een warm hart toe”, aldus ter Harkel, die zelf ook regelmatig als deelnemer van hardloopwedstrijden actief is.

De organisatie van het Ommelander Loopcircuit is bijzonder blij met de financiële impuls van de financieel adviseur, waarmee een stevige basis is gelegd voor een mooie toekomst van het loopcircuit met lopen in Stedum, Middelstum, Ten Boer, Uithuizermeeden en Appingedam.

De komende drie jaren zal het Ommelander Loopcircuit als het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit door het leven gaan. Eerste loop van het seizoen 2017 is de Steemer Omloop op zaterdag 13 mei te Stedum.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com