Het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit kende in Appingedam een schitterende afsluiting op het fraaie landgoed Ekenstein te Appingedam. De weersomstandigheden waren bijna onwerkelijk voor de tijd van het jaar. Onder een stralende zon genoten de 177 deelnemers en toeschouwers volop.

Na de inschrijving in het Schathoes op het landgoed gingen de deelnemers van start voor hun vijf of tien kilometer. Het gevarieerde parcours werd door de recreatieve deelnemers één keer gelopen. De wedstrijdlopers ging twee keer rond. Maurice Smit en Sariena Evertsz (beiden uit Delfzijl) waren de snelste heer en dame in een tijd van respectievelijk 32 minuten en 51 seconden en 41 minuten en 41 seconden.

Na afloop vond de uitreiking van de dagprijzen plaats in het Schathoes. Daarna werden de prijzen voor de sterkste lopers/loopsters van de diverse leeftijdsklassen over het gehele seizoen in de prijzen gezet. Overall-winnaar Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit 2018 bij de heren is Remco Oost uit Kantens. Bij de dames was dit Sariena Evertsz uit Delfzijl.

De verloting van de waardebon van 75 euro bij Mossel Sport te Appingedam deed Karin Bootsma uit Steenwijkerwold juichen.

De organisatie van het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit kan terugzien op een zeer geslaagde editie 2018 en ziet de deelnemers en toeschouwers graag terug in 2019.

- uitslagen RABO Ekensteinloop, zaterdag 20 oktober 2018
- foto's RABO Ekensteinloop, zaterdag 20 oktober 2018, deel 1
- foto's RABO Ekensteinloop, zaterdag 20 oktober 2018, deel 2

 


 

 

© 2020 Ommelander Loopcircuit

© 2020 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com