Beste deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die ons loopcircuit en onze loopevenementen een warm hart toedraagt. Met ingang van dit jaar zal het BuurContact Loopcircuit verder gaan onder de naam Ommelander Loopcircuit.

Na een langdurige en mooie samenwerking met het reclame- en adviesbureau Blue Mule is overeengekomen de samenwerking te beëindigen. Het loopcircuit is in veertien jaar, mede door de inzet van Blue Mule, uitgegroeid tot een succesvol en gewaardeerd loopcircuit. Fred en Ferry zijn in 2002 als enthousiaste lopers bij het loopcircuit ingestapt en hebben in die jaren op diverse vlakken bijgedragen aan het loopcircuit en haar ontwikkeling.

Maar nu, in 2016 gaat het loopcircuit dus verder onder de naam "Ommelander Loopcircuit" en behalve de naam, uiteraard worden website en social media aangepast, zal er in de opzet en de uitvoering van het loopcircuit niet zoveel veranderen.

Wat wel nieuw is, is dat we de informatie over de lopen en de advertenties zullen publiceren in de Ommelander Courant. Dat betekent dat er voor elke loop een pagina in de Ommelander Courant zal verschijnen. Hoe één en ander er precies uit zal gaan zien, daarover wordt met de Ommelander Courant gesproken.

De lopen van het Ommelander Loopcircuit zijn: Bedumer Bosloop (16 april 2016), Steemer Omloop (14 mei 2016), Hippolytusrun (8 juni 2016), Minimarathon Ten Boer (5 september 2016), Eemsmondloop (1 oktober 2016) en de RABO Ekensteinloop Appingedam (22 oktober 2016).

Graag tot ziens bij de lopen van het Ommelander Loopcircuit!

 

 


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com