Een nieuw jaar Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit gaat binnenkort van start. Graag brengen we je op de hoogte van een aantal ontwikkelingen.

Sponsoring
In 2016 zijn we in contact gekomen met Huis en Hypotheek omdat zij wel interesse hadden om voor 3 jaar sponsor te worden van het Ommelander Loopcircuit. In een goed gesprek waren we er al snel uit. Huis en Hypotheek werd sponsor en naamgever van het circuit. Nu, 3 jaar verder, zijn de gesprekken voor een verlenging van het contract achter de rug en zijn wij bijzonder verheugd dat Huis en Hypotheek haar sponsoring voor nog eens 3 jaar heeft verlengd.

Daarnaast zijn we overeengekomen dat de Ekensteinloop de komende 3 jaar de Huis en Hypotheek Ekensteinloop gaat heten. Dit is mogelijk geworden doordat de Rabobank haar sponsorbeleid heeft aangepast en een sponsorovereenkomst, zoals deze bestond, niet meer in het nieuwe beleid paste.

We zijn de Rabobank uiteraard bijzonder dankbaar voor al die jaren van ondersteuning. Door de sponsoring van de Rabobank zijn er dingen mogelijk geworden die anders op z’n minst onzeker waren geweest.

Ook zijn we erg blij dat we Brandsma | De Jong makelaars en taxateurs als sponsor mogen verwelkomen, zij zullen het loopcircuit de komende 3 jaar ondersteunen. De naam Brandsma | De Jong zal zichtbaar worden op o.a. het drukwerk en het gebied rond start/finish.

Bij de Ekensteinloop in 2019 hebben we voor het eerst kennis mogen maken met Fa. A. Robertus & Zn  Drankenhandel uit Delfzijl. Eigenaar Erik Bosscher, zelf een fanatiek loper, stelde daar de sportdrank ter beschikking en heeft aangegeven dit ook de komende jaren te blijven doen. Ook met de support van Robertus zijn wij uiteraard erg blij.

De overige sponsoren als Mossel sport, Veenman en de Kruiberg, Toyota Lantinga, Document Solutionsgroep en Pels Hotels zijn bij het loopcircuit gebleven. Daarnaast wordt ook de samenwerking met de Ommelander Courant voortgezet.

Speaker
Jan en Josefien Kooistra hebben vorig jaar na de Ekensteinloop afscheid moeten nemen van ons circuit. De omstandigheden lieten het niet langer toe om ons circuit te blijven ondersteunen. Uiteraard vinden wij dit een verstandige keuze. We bedanken Jan en Josefien (en Christiaan) voor alle mooie jaren en evenementen die we samen hebben mogen beleven.
Maar waar er iemand vertrekt zal die plek ook weer ingevuld moeten worden en dat is gelukt. Met ingang van 2020 zal Henk Kooi, die als speaker bij diverse evenementen al jaren actief is, als speaker voor een aantal lopen binnen het Huis en hypotheek Loopcircuit aanwezig zijn. Wij heten Henk van harte welkom!

Fotograaf
Ook fotograaf Jannes Klaassen gaf vorig jaar aan te willen stoppen als fotograaf bij het circuit. Het wordt ook weer eens tijd voor andere dingen gaf Jannes aan. We hebben Rick Achterkamp bereid gevonden om als fotograaf bij het loopcircuit aan de slag te gaan. Rick is al een aantal jaren bezig als (amateur)fotograaf en, zoals hij zelf zegt, leert hij bij elke foto wel weer iets. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Rick mooie foto’s zal gaan maken bij onze lopen. Ook Rick heten we van harte welkom bij het loopcircuit.


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com